е-услуги

Службен Гласник

Буџет

Пуштено во употреба првото детско игралиште во Јака во општина Илинден

Пуштено во употреба првото детско игралиште во  населбата Јака во општина Илинден. Во рамки  на игралиштето поставени се детски реквизити, нишалки и лизгалки, пристапна патека, поставени се клупи, канти за отпадоци за почиста и поубава средина.

Прочитај повеќе

Одржана 21. Регионална ревија на песни музика и игри во општина Илинден

Во Домот на култура во Општина Илинден се одржа 21.Регионална ревија на песни, музика и игри на пензионерски здруженија од регионот, во организација на Сојузот на здруженијата на пензионери на Македонија, а домаќин е Здружението на пензионери – Илинден.

Прочитај повеќе