е-услуги

Службен Гласник

Буџет

Градоначалникот Александар Георгиевски изврши увид во изградбата на новото основно училиште

Градоначалникот на општина Илинден, Александар Георгиевски, изврши увид во изградбата на новото општинско основно училиште во населба Илинден. Притоа, на самото место тој се запозна со деталите околу тоа како се одвива изградбата на училишната зграда која што треба да биде завршена до крајот на годината, а првите ученици да ги прими на почетокот од…

Прочитај повеќе

Промовирани мерките од програмата „Економија на грижа”

Во организација на UNDP и Хуманитарното здружение на граѓани и лица со хендикеп „Илинден” во конференциската сала на Домот на култура „Илинден” се одржа информативна средба посветена на програмите, активностите и актуелните мерки од програмата „Економија на грижа”.

Прочитај повеќе