е-услуги

Службен Гласник

Буџет

Проект „Зелена Општина Илинден“, засадени нови садници во образовно спортската зона Илинден-Марино

Во рамки на континуираниот проект „Зелена Општина Илинден“ денеска е реализирана нова акција во која засадени се над 50 високо растечки декоративни дрвца од повеќе видови, во соработка со општествено одговорни компании со кои во следниот период ќе бидат засадени повеќе од 200 разни садници.

Прочитај повеќе

Транспарентно, отворено и отчетно, нови предлози од граѓаните за Буџетот во 2023 година за модерна  и просперитетна Општина Илинден

Во рамки на проектот „Отворен ден во твојата Општина“, денеска остварена нова средба со граѓаните, предлозите се значајни во креирањето на иднината на Општина Илинден, преку имплементирање на идеите за идниот развој, заеднички го изготвуваме новиот Буџет за 2023 година.

Прочитај повеќе

Граѓаните на Општина Илинден ги  дадоа своите  идеи и предлози за Буџетот во 2023 година, го слушаме гласот и работиме во служба на жителите

Општина Илинден ги реализира  отворените средби и консултации со граѓаните во рамки на проектот „Отворен ден во твојата Општина“, заеднички го изготвуваме новиот Буџет за 2023 година.

Прочитај повеќе