Доделени првите Решенија на граѓани за субвенции на инвертер клими или соларни панели во општина Илинден

Во просториите на Општина Илинден, Градоначалникот Александар Георгиевски ги додели првите Решенија на граѓаните кои имаа поднесено барање за добивање еднократна парична помош за купување инвертер клими или соларни панели.