е-услуги

Службен Гласник

Буџет

Честит Ѓурѓовден

По повод верскиот празник Ѓурѓовден, градоначалникот на општина Илинден, Александар Георгиевски, го посети манастирскиот комплекс „Свети Ѓорѓија“ во Дељадровци.

Прочитај повеќе

Почна изградба на канализациски систем со кој ќе бидат опфатени стопанските објекти од економската зона Ограѓа

Во рамките на реализацијата на капиталниот проект за изградба на фекална канализација за зафаќање и третман на отпадните води и пречистителни станици, во населба Илинден почна изградба на канализациски систем со кој ќе бидат опфатени стопанските објекти од економската зона Ограѓа.

Прочитај повеќе