е-услуги

Службен Гласник

Буџет

ПРИВРШУВА ИЗГРАДБАТА НА КОЛЕКТОРСКИОТ СИСТЕМ ЗА ФЕКАЛНА КАНАЛИЗАЦИЈА ИЛИНДЕН-МАРИНО

Општина Илинден продолжува со интензивна изградба на капиталниот проект Колекторски систем за фекална канализација во населените места Илинден и Марино во должина од 5000 метри.

Прочитај повеќе

Дечињата од  детската градинка „Гоце Делчев“ во посета кај градоначалникот Александар Георгиевски

Во рамки на воспитната програма во детската градинка „Гоце Делчев“, дечињата од групата Кокиче беа во посета на  градоначалникот на Општина Илинден, Александар Георгиевски.

Прочитај повеќе