е-услуги

Службен Гласник

Буџет

Почна изградба на кружен тек на влезот во општина Илинден

Општина Илинден отпочна изградба на кружен тек на влезот на Општината, кој е еден од ветените проекти од програмата на градоначалникот Александар Георгиевски. Станува збор за нов кружен тек на важна крстосница кој ги опфаќа главните улици ,,2”, ,,8”  ,,9” и новопроектирана улица ,,10” на влезот во Илинден.

Прочитај повеќе

Црвени рози за жените од Општина Илинден од градоначалникот Александар Георгиевски по повод 8-ми Март

Градоначалникот на Општина Илинден, Александар Георгиевски, со црвени рози им го честиташе празникот 8-ми март на припадничките на понежниот пол во општинската администрација.

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ПОВИК за вклучување надворешен учесник Истражувач(Researcher) за потребите на проектот

„Патеки за зелени микро акредитиви:надградба и обновување на вештини на нискоквалификувани возрасни лица за доживотно учење“ – “Green Micro Credentials pathways: Upskill and Reskilling Low Skilled Adults for Lifelog Learning“ За спроведување на проектот „Патеки за зелени микро акредитиви:надградба и обновување на вештини на нискоквалификувани возрасни лица за доживотно учење“ – “Green Micro Credentials pathways:…

Прочитај повеќе