Со поддршка на Општина Илинден, Агенцијата за Финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и Телото за управување со ИПАРД при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, започнува со организирање на промотивна кампања со цел запознавање и доближување на можностите за користење на средствата од ИПАРД програмата до потенцијалните корисници.

За таа цел, на 12.09.2023 година утре (вторник) во просториите на Дом на Култура „Илинден“ со почеток во 11:00 часот ќе се одржи презентација на неколку мерки од  ИПАРД програмата.

Се покануваат сите заинтересирани, правни и физички лица да присуствуваат на презентацијата.