Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека поради поголем дефект на примарната водоводна линија во населеното место Кадино, движењето на автобусите на ЈСП Скопје ќе се одвива по измената траса и ќе одвива по сервисните улици 6 и 11, до поврзување со кружниот тек.

Ова движење ќе се изведува се до завршување на работите за санација на водоводната мрежа.

Ви благодариме за разбирањето,

Општина Илинден