Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 28.07.2023 година, ќе се отпочнат градежни активности за изведба на надпатник за поврзување на ТИРЗ Скопје 1 и ТИРЗ Скопје 2 во населеното место Бунарџик.
Овој проект го имплемтира Дирекцијата за технолошко индустриски зони, и при работа на надвозникот ќе биде затворен за сообраќај локалниот пат Бунарџик-Ајватовци.
Во времетараењето на изведбта на гардежните работи ќе има изменет времен режим на сообраќај на овој дел од општината.
Во таа насока се надеваме на Ваше разбирање за реализација на активностите на терен како и целосно да се почитува поставената сообраќајна сигнализација.