Почитувани,

Ве известуваме дека од понеделник 05.09.2022 г., автобусите на Јавното претпријатие-Скопје, односно автобуската линија број 63 која се одвива на линијата „Транспортен Центар Скопје – Мралино“, ќе се движи по својата реална претходна рута и автобусите ќе возат по улицата 9 во Илинден, кон ул. 532 во Марино и кон Кадино и Мралино.