Кабинетот на градоначалникот на Општина Илинден, Александар Георгиевски го посети Христијан Митевски од Штип кој беше специјален гостин.

Христијан е личност со попреченост, но полн со идеи, со живот, позитивна енергија, широко срце за дружење. Тој се обидува да придонесе да се подобри општеството, во кое ќе преовладува почитта, мирот, разбирањето и љубовна, но и општество во кое треба да имаме европски вредности.

Градоначалникот истакна дека му претставува чест и задоволство што Христијан ја посети Општина Илинден.