[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 39
  • File Size 446.12 KB
  • File Count 1
  • Create Date 26.10.2023
  • Last Updated 26.10.2023

Урбанистички проект за село за формирање на градежна парцела од КП 259/4, 259/1 и дел од КП 263/55, КО Марино вон град со намена Г2.1 лесна градежна индустрија со производство на градежни елементи согласно Урбанистички план за село Марино со разработка на блок 4,6,9,12 - oпштина Илинден