[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 14
  • File Size 1.07 MB
  • File Count 1
  • Create Date 15.12.2023
  • Last Updated 15.12.2023

Урбанистички проект за село за формирање на градежна парцела со намена Е2.1 - згради и комплекси на патниот сообраќај, дел од КП 1807/7 КО Илинден вон-гр., општина Илинден