[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 45
  • File Size 17.05 MB
  • File Count 1
  • Create Date 16.01.2023
  • Last Updated 16.01.2023

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ СО НАМЕНА Е1.13 – ПОВРШИНСКИ СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ (ФОТО-НАПОНСКИ ПАНЕЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА КОИ СЕ ГРАДАТ НА ЗЕМЈИШТЕ), НА КП 820/4 И КП 820/2, КО МРШЕВЦИ,ОПШТИНА ИЛИНДЕН