[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 34
  • File Size 4.41 MB
  • File Count 1
  • Create Date 08.02.2023
  • Last Updated 08.02.2023

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена Е1.13 – површински соларни и фотоволтаични електрани – градби за производство на електрична енергија (фотонапонски панели кои се градат на земјиште) со моќност од 2,5MW на КП 590/1, КП 590/2, КП 590/3, КП 590/4, КО Мршевци, Општина Илинден