[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 25
  • File Size 414.48 KB
  • File Count 1
  • Create Date 28.07.2023
  • Last Updated 28.07.2023

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена А1.5 – Станбени куќи во состав на селски стопански двор на КП 1602, КО Кадино, Општина Илинден