[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 40
  • File Size 2.47 MB
  • File Count 1
  • Create Date 08.05.2023
  • Last Updated 08.05.2023

УП ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА ИЗГРАДБА НА Е1.13-ПОВРШИНСКИ СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ (ФОТО-НАПОНСКИ ПАНЕЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА КОИ СЕ ПОСТАВЕНИ НА ЗЕМЈИШТЕ), СО ИНСТАЛИРАНА МОЌНОСТ до 1MW, НА КП.БР.2 И КП.БР.3, КО БУЈКОВЦИ, ОПШТИНА ИЛИНДЕН