[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 17
  • File Size 551.58 KB
  • File Count 1
  • Create Date 07.12.2023
  • Last Updated 07.12.2023

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за уредување на земјиште со намена Г4.1- отворени, полузатворени и затворени складишта за индустриска стока на КП 758, дел од КП 762, 761 и 759, КО Илинден-вонград - општина Илинден

Се известуваат сите заинтересирани граѓани, правните лица, државната управа,научните

и стручните организации, дека Општина Илинден води постапка за одобрување на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за уредување на земјиште со намена Г4.1 - отворени, полузатворени и затворени складишта за индустриска стока на КП 758, дел од КП 762, КП 761 и КП 759 КО Илинден-вон-гр. - општина Илинден.

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за уредување на земјиште со намена Г4.1- отворени, полузатворени и затворени складишта за индустриска стока на КП 758, дел од КП 762, КП 761 и КП 759, КО Илинден-вон-гр. - општина Илинден ќе биде објавен на веб страната на Општина Илинден (www.ilinden.gov.mk) и изложен во просториите на Општина Илинден, во рок од 15 дена и тоа почнувајќи од 07.12.2023 год. до 21.12.2023 год., секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот. Во наведениот рок јавноста има можност да достави забелешки во однос на Урбанистичкиот проект, преку архивата на Општина Илинден.