[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 23
  • File Size 422.92 KB
  • File Count 1
  • Create Date 05.01.2024
  • Last Updated 05.01.2024

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена Г2.2 – згради од прехранбената индустрија- фабрички комплекси,индустриски работилници, хали за монтажа, складови, топлани, генераторски станици и слично на КП 1317 КО Кадино, Општина Илинден

Се известуваат сите заинтересирани граѓани, правните лица, државната управа,научните и стручните организации, дека Општина Илинден води постапка за одобрување на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена Г2.2 – згради од прехранбената индустрија- фабрички комплекси,индустриски работилници, хали за монтажа, складови, топлани, генераторски станици и слично на КП 1317 КО Кадино, Општина Илинден.

Урбанистичкиот проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена Г2.2 – згради од прехранбената индустрија- фабрички комплекси, индустриски работилници, хали за монтажа, складови, топлани, генераторски станици и слично на КП 1317 КО Кадино, Општина Илинден ќе биде објавен на веб страната на Општина Илинден (www.ilinden.gov.mk) и изложен во просториите на Општина Илинден, во рок од 15 дена и тоа почнувајќи од 05.01.2024 година до 19.01.2024 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот. Во наведениот рок јавноста има можност да достави забелешки во однос на Урбанистичкиот проект, преку архивата на Општина Илинден.