[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 39
  • File Size 4.57 MB
  • File Count 1
  • Create Date 08.02.2023
  • Last Updated 08.02.2023

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена Е1.13 – површински соларни и фотоволтаични електрани – градби за производство на електрична енергија (фотонапонски панели кои се градат на земјиште) со моќност од 1 MW на КП 611, КО Мршевци, Општина Илинден