[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 43
  • File Size 4.07 MB
  • File Count 1
  • Create Date 20.05.2023
  • Last Updated 20.05.2023

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за група на класа на намена Е1.13 - површински соларни и фотоволтаични електрани со моќност од 10 MW (фото-напонски панели за производство на електрична енергија кои се градат на земјиште) на КП 515, КП 516/2, дел од КП 517, дел од КП 518 и дел од КП 519 КО Мршевци