[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 6
  • File Size 395.24 KB
  • File Count 1
  • Create Date 08.05.2023
  • Last Updated 08.05.2023

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена Е1.13 – површински соларни и фотоволтаични електрани - градби за производство на електрична енергија од обновливи извори (фотонапонски панели кои се градат на земјиште) со моќност до 1 MW на КП 611, КО Mршевци, Општина Илинден