[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 14
  • File Size 1.33 MB
  • File Count 1
  • Create Date 27.09.2023
  • Last Updated 27.09.2023

Урбанистички проект согласно Член 58 Став (6) вон опфат на урбанистички план со намена Е1.13 – Фотоволтаични електрани поставени на земјиште на КП 568/1, КП 568/2, КП 577, КП 576, КП 580, КП 579, КП 575/1, КП 575/2, КП 453/1, КП 453/2, КП 453/3, КП 457/1, КП 457/2, КП 459 и КП 460, КО Мршевци, Општина Илинен