[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 26
  • File Size 9.32 MB
  • File Count 1
  • Create Date 08.02.2023
  • Last Updated 08.02.2023

Урбанистички проект за стопански и индустриски намени со намена Г3.7 - Концентрирани сончеви електрани и фотоволтаични плантажи со придружни содржини на дел од Блок 1 од УПВНМ Миладиновци