[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 11
  • File Size 516.35 KB
  • File Count 1
  • Create Date 06.07.2023
  • Last Updated 06.07.2023

Проектна прогарам за Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена Е1.13 – површински соларни и фотоволтаични електрани - градби за производство на електрична енергија од обновливи извори (фотонапонски панели кои се градат на земјиште), со моќност до 2,6 MW на КП606/3, КП612/2 КО Мршевци, Општина Илинден