[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 12
  • File Size 452.45 KB
  • File Count 1
  • Create Date 29.01.2024
  • Last Updated 29.01.2024

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена А1.5 – Станбени куќи во состав на селски стопански двор на КП 1602, КО Кадино, Општина Илинден