[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 29
  • File Size 788.62 KB
  • File Count 1
  • Create Date 27.03.2024
  • Last Updated 27.03.2024

Урбанистички проект за село со намена А1.5 – станбени куќи во состав на селски стопански двор на КП 1016, КП 1017 и КП 1014/2 КО Ајватовци, Општина Илинден (од Општ Акт за с. Ајватовци)