[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 22
  • File Size 422.01 KB
  • File Count 1
  • Create Date 15.02.2024
  • Last Updated 15.02.2024

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за уредување на земјиште со намена Г4.1- отворени, полузатворени и затворени складишта за индустриска стока на КП 758, дел од КП 762, 761 и 759, КО Илинден-вонград - општина Илинден