[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 4
  • File Size 507.39 KB
  • File Count 1
  • Create Date 08.07.2024
  • Last Updated 08.07.2024

Урбанистички проект со план за парцелација за градежна парцела 26.1 со намена Г2,Г3,Г4 – лесна и незагадувачка индустрија, сервиси и стоваришта согласно УПС Илинден со разработка на блок 3,4,5,13,14,24,26,32 и 35 (Одлука бр.07-2660/4 од 28.10.2015), Општина Илинден