[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 11
  • File Size 744.99 KB
  • File Count 1
  • Create Date 09.02.2024
  • Last Updated 09.02.2024

Стручен увид - УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА ИЗГРАДБА НА Е 1.13 – површински соларни и фотоволтаични електрани (фото-напонски панели за производство на електрична енергија кои се градат на земјиште) со моќност до 1mw , на КП 111/1 , КП 111/2 и КП 111/3, Ко Бујковци, Општина Илинден