[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 4
  • File Size 329.80 KB
  • File Count 1
  • Create Date 13.07.2023
  • Last Updated 13.07.2023

СОПШТЕНИЕ ЗА УВИД НА ЈАВНОСТА

Се известуваат сите заинтересирани граѓани, правните лица, државната управа,научните и стручните организации, дека Општина Илинден води постапка за одобрување на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за линиска инфраструктурна градба: Новопланиран СН10(20)кV кабелски подземен вод низ КП 918/1 И КП 907 КО Мршевци,Општина Илинден.