[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 20
  • File Size 568.54 KB
  • File Count 1
  • Create Date 13.07.2023
  • Last Updated 13.07.2023

СОПШТЕНИЕ ЗА УВИД НА ЈАВНОСТА

Се известуваат сите заинтересирани граѓани, правните лица, државната управа,научните и стручните организации, дека Општина Илинден води постапка за одобрување на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план со намена Е1.13-Површински соларни и фотоволтаични електрани (за поставување на фото-напонски панели за производство на електрична енергија кои се градат на земјиште) на дел од КП 818, КП 819, КП 820/1, КП 820/2, КП 821, КП 822, КП 823, КП 824/1, КП 825, КП 842/1, КП 842/2, дел од КП 843/1, дел од КП 843/2, КП 844/1, КП 844/2, КП 844/4, КП 845/1, КП 845/2, КП 845/3, КП 846 и КП 847/2, KO Кадино, Општина Илинден.