[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 22
  • File Size 656.08 KB
  • File Count 1
  • Create Date 02.10.2023
  • Last Updated 02.10.2023

Соопштение за увид на јавноста : Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план...

Соопштение за увид на јавноста :
Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со немena Е1.13 - површински соларни и фотоволтаични електрани - градби за производство на електрична енергија од обновливи изори (фотонапонски панели кои се градат на земјиште) со моќност од 1.5 MW на КП 445/1, КП 446/2, КП 444/4, КП 444/3 КО Бунарџик, општина Илинден.