[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 22
  • File Size 671.34 KB
  • File Count 1
  • Create Date 04.05.2023
  • Last Updated 04.05.2023

Соопштение за увид до Јавноста за: Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за намена Е1.13 – површински соларни и фотоволтаични електрани - градби за производство на електрична енергија од обновливи извори (фотонапонски панели кои се градат на земјиште) со моќност од 2,5 MW на КП590/1, КП590/2, КП590/3, КП 590/4, КО Mршевци, Општина Илинден