[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 7
  • File Size 723.27 KB
  • File Count 1
  • Create Date 02.10.2023
  • Last Updated 02.10.2023

Соопштение за увид на Јавноста : Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план...

Соопштение за увид на Јавноста :
Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена Е1.13 - површински соларни и фотоволтаични електрани - градби за производство на електрична енергија од обновливи извори (фотонапонски панели кои се градат на земјиште) со моќност од 2.6 MW на КП 606/3, КО 612/2 КО Мршевци, општина Илинден