[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 7
  • File Size 460.09 KB
  • File Count 1
  • Create Date 13.07.2023
  • Last Updated 13.07.2023

СОПШТЕНИЕ ЗА УВИД НА ЈАВНОСТА

Се известуваат сите заинтересирани граѓани, правните лица, државната управа,научните и стручните организации, дека Општина Илинден води постапка за одобрување на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план со намена Е1.13-Површински соларни и фотоволтаични електрани (фото-напонски панели за производство на електрична енергија кои се градат на земјиште), на КП 847/1 и дел од КП 844/3, KO Кадино, Општина Илинден.