[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 22
  • File Size 6.22 MB
  • File Count 1
  • Create Date 05.04.2023
  • Last Updated 15.02.2024

РЕШЕНИЕ за одобрување на Проектна програма за изработка на УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН СО НАМЕНА А 4.3 ВРЕМЕН ПРЕСТОЈ- ВИКЕНД КУЌИ НА дел од КП 2514 и дел од КП 2516/3 КО ИЛИНДЕН