[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 6
  • File Size 17.62 MB
  • File Count 1
  • Create Date 01.11.2022
  • Last Updated 02.11.2022

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПРОЕКТНА ПРОГРАМА ЗА ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ СОГЛАСНО ЧЛЕН 58 СТАВ 6 ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН СО НАМЕНА Е1.13 – ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ ПОСТАВЕНИ НА ЗЕМЈИШТЕ НА КП 869, КП 673/3, КП 674 И КП 673/4, КО МРШЕВЦИ, ОПШТИНА ИЛИНДЕН, ИНИЦИРАНА И ИЗРАБОТЕНА ОД ДРУШТВО ЗА ПРОЕКТИРАЊЕ, РЕВИЗИЈА И НАДЗОР – ЗУМ ПРОЕКТ СКОПЈЕ СО БР.13/22-У ОД МАРТ 2022 ГОДИНА.