[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 38
  • File Size 6.94 MB
  • File Count 1
  • Create Date 20.03.2023
  • Last Updated 15.02.2024

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПРОЕКТНА ПРОГРАМА за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена А1.5 – станбени куќи во состав на селско стопански двор, КП 1602, КО Кадино, Општина Илинден

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПРОЕКТНА ПРОГРАМА за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена А1.5 – станбени куќи во состав на селско стопански двор, КП 1602, КО Кадино, Општина Илинден