[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 15
  • File Size 5.25 MB
  • File Count 1
  • Create Date 12.04.2023
  • Last Updated 15.02.2024

РЕШЕНИЕ За одобрување на Проектна програма за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план со намена Е1.13-Површински соларни и фотоволтаични електрани (фото-напонски панели за производство на електрична енергија кои се градат на земјиште), на дел од КП 818, КП 819, КП 820/1, КП 820/2, КП 821, КП 822, КП 823, КП 824/1, КП 825, КП 842/1, КП 842/2, дел од КП 843/1, дел од КП 843/2, КП 844/1, КП 844/2, КП 844/4, КП 845/1, КП 845/2, КП 845/3, КП 846 и КП 847/2, KO Кадино