[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 4
  • File Size 3.38 MB
  • File Count 1
  • Create Date 01.11.2022
  • Last Updated 02.11.2022

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПРОЕКТНА ПРОГРАМА СЕ ОДОБРУВА ПРОЕКТНАТА ПРОГРАМА ЗА ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИЧКИ СОГЛАСНО ЧЛЕН 58 СТАВ 6 ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН СО НАМЕНА Е1.13 – ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ НА КП 107/1 И КП 107/2, КО КАДИНО, ОПШТИНА ИЛИНДЕН, ИНИЦИРАНА И ИЗРАБОТЕНА ОД ДРУШТВО ЗА ГРАДЕЖНИШТВО, ТРГОВИЈА И УСЛУГИ НИМАЕР ДООЕЛ - СТРУГА СО АРХИВСКИ БР.03-417-1/21 ОД ДЕКЕМВРИ 2021 ГОДИНА