[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 23
  • File Size 19.81 MB
  • File Count 1
  • Create Date 07.11.2022
  • Last Updated 07.11.2022

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ЗА ФОРМИРАЊЕ НА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА СОГЛАСНО ЧЛЕН 58 СТАВ 2 ТОЧКА 5 СО НАМЕНА А1 – ДОМУВАЊЕ ВО КУЌИ ВО УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА СЕЛО ИЛИНДЕН СО РАЗРАБОТКА НА БЛОК 3, 4, 5, 13, 14, 24, 26, 32, 33 НА КП 1198, КП 1201/3 И КП 1201/4, КО ИЛИНДЕН ОПШТИНА ИЛИНДЕН

9. РЕШЕНИЕ_10-48-4 potpis 1