[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 4
  • File Size 15.22 MB
  • File Count 1
  • Create Date 03.11.2022
  • Last Updated 03.11.2022

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПРОЕКТНА ПРОГРАМА ЗА ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА ИЗГРАДБА НА ОБЈЕКТИ СО НАМЕНА А4.3 – ВРЕМЕН ПРЕСТОЈ – ВИКЕНД КУЌА НА КП 969, КО АЈВАТОВЦИ, ОПШТИНА ИЛИНДЕН, ИНИЦИРАНА И ИЗРАБОТЕНА ОД ДПРН ,,ЗУМ ПРОЕКТ’’ ДОО - СКОПЈЕ СО БР.53/22-У ОД ЈУНИ 2022 ГОДИНА

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПЛАНСКА ПРОГРАМА_10-1149-4