[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 3
  • File Size 1.19 MB
  • File Count 1
  • Create Date 03.11.2022
  • Last Updated 03.11.2022

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПРОЕКТНА ПРОГРАМА ЗА ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА БУНАРСКИ СИСТЕМ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ НА Н.М. АРАЧИНОВО, КО ИЛИНДЕН ВОН ГРАД, ОПШТИНА ИЛИНДЕН, ИНИЦИРАНА И ИЗРАБОТЕНА ОД ДПТУ ‘’ПЕОЛЕО’’ ДООЕЛ - СКОПЈЕ СО БР.AP-IV-635/20 ОД МАРТ 2022 ГОДИНА

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПЛАНСКА ПРОГРАМА_10-1430-4-ВАЛИДНО (1)