[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 7
  • File Size 2.89 MB
  • File Count 1
  • Create Date 03.11.2022
  • Last Updated 03.11.2022

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПРОЕКТНА ПРОГРАМА ЗА ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН СО НАМЕНА Е1.13-ПОВРШИНСКИ СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ (ФОТО-НАПОНСКИ ПАНЕЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА КОИ СЕ ГРАДАТ НА ЗЕМЈИШТЕ), НА КП 823, KO МРШЕВЦИ, ОПШТИНА ИЛИНДЕН, ИНИЦИРАНА И ИЗРАБОТЕНА ОД ДПТИ ,,УРБАН ПРОЕКТИНГ’’ ДООЕЛ - ВЕЛЕС СО БР.14/22 ОД АПРИЛ 2022 ГОДИНА

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ПЛАНСКА ПРОГРАМА_10-2543-4-potpisano (1)