[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 48
  • File Size 3.44 MB
  • File Count 1
  • Create Date 01.03.2023
  • Last Updated 15.02.2024

РЕШЕНИЕ За одобрување на Планска програма за изменување и дополнување на УБ3 и УБ4 од урбанистички план вон населено место Илинден, за дел од стопански комплекс, КО Илинден вон град, општина Илинден