[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 23
  • File Size 800.85 KB
  • File Count 1
  • Create Date 01.12.2023
  • Last Updated 01.12.2023

Проектна програма за Урбанистички Проект вон опфат на Урбанистички План, (за инфраструктурни водови), за поставување па линиска инфраструктурна градба со намена е1.8-инфраструктури за пренос на електрична енергија, на дел од КП.бр.681 и дел од КП.бр.680, К.О.Мршевци, Општина Илинден