[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 11
  • File Size 348.80 KB
  • File Count 1
  • Create Date 27.09.2023
  • Last Updated 27.09.2023

ПРОЕКТНА ПРОГРАМА ЗА ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА ИЗГРАДБА НА Е 1.13 – површински соларни и фотоволтаични електрани (фото-напонски панели за производство на електрична енергија кои се градат на земјиште) , на КП 111/1 , 111/2 и 111/3 Ко Бујковци со моќност до 1mw Општина Илинден