[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 18
  • File Size 9.00 MB
  • File Count 1
  • Create Date 30.06.2023
  • Last Updated 30.06.2023

Проектна програма за Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за формирање на градежна парцела со намена Е1.13 – површински соларни и фотоволтаични електрани - градби за производство на електрична енергија од обновливи извори (фотонапонски панели кои се градат на земјиште) со моќност до 1.5 MW на КП 445/1, КП 446/2, КП 444/4, КП 444/3, КО Бунарџик, општина Илинден